Wednesday, June 8, 2011

Kova Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizden yardım bekleyen insanlara yardım tarzınızı değiştirin. Onlara her gün balık vermek yerine balık tutmasını öğretin. Böylece kimseden destek almadan ayakları üzerinde durmayı başaracaklardır.
Kova burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var. Akraba ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Yoluna girdiği düşünülen bazı ilişkilerden birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler gelebilir.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde kendinizi rahat hissettiğiniz ilişkilerin dışına çıkmanız, kendinizi daha özgür ve hazır hissetmenizi sağlayabilir. Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz.

İş Yaşamı : Bugünlerde hırslı karakterlerle ilişkilere dikkat etmenizde yarar var. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici bilgiler alacak, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandıracaksınız.

Para Durumu: Koşullarınız sizi değişik ilişkilere zorlayabilir. Yeni iş projeniz sizi kalkındıracağa benziyor. İyi kazancın çalışmaya olduğu kadar, çevre ve şans faktörlerine de bağlı olduğu şeklindeki düşünceniz var.

Dikkat: Yakın çevrenizdeki birtakım kişilere yaptığınız açıklamalar yeterince inandırıcı değil. Zaman ve moral açısından bir engeliniz olmadığı halde ihmalci davrandığınız insanlar var
Kova burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.


Kova Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

No comments: