Wednesday, June 8, 2011

Boğa Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Değişik alanlarda araştırma yapma isteğiniz artıyor. Bu amaçla yeni kuracağınız ilişkiler hayata bakışınızı değiştirebilir. Farkında olmadığınız bir hayranınız uzun zamandır sizi izliyor. Sağlığınız iyi.
Boğa burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Kendiliğinden bir şeylerin gelişmesine izin verirseniz daha doğal bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu akşamki buluşmanızda onun kendini ifade etmesini sağlamalısınız.

İş Yaşamı : Epeydir süregelen olumsuzlukları bir, bir ortadan kaldıracaksınız. Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı, iş yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

Para Durumu: Sıkıntılı dönem geride kalıyor. Paranın önemini biliyorsunuz. Birkaç yerde küçük yatırımlarınız var. Aile içinde bu anlamda bir disiplin oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Dikkat: Yakın arkadaş ilişkilerinizde bazı sürpriz gelişmeler bu günlerde gündeminize oturabilir. Önemsediğiniz biriyle ilgili alacağınız olumsuz haberler sizi hareketlendirecek.

Boğa burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz. Özgürlük sınırlarınızı gevşeterek, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün, sportif aktivitelere önem vermelisiniz.


Boğa Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

No comments: