Wednesday, June 8, 2011

Aslan Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Aslan burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal baskılar sonucu hayattan eskisi kadar zevk almıyor, kendinizi toplumdan izole ediyorsunuz. Bu tavrınız kendinizi cezalandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Sosyal hayatınız renkleniyor.
Aslan burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama deneyim çıkartmayı biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor.

Aşk Yaşamı : Kendinizi aşmanız gereken düşünceler içindesiniz. Karşı taraftan beklediklerinizi sınırlamanızda fayda var. Sık tartışmalar belli bir sürecin sonunda, şimdiki kadar sevimli gelmeyebilir.

İş Yaşamı : Değişik bir alandaki küçük ortaklığınızı bozma niyetiniz çok akılcı görünüyor. İşlerinizdeki verimsizlik kısa ömürlü. Ama sıkıntılarınızı bir süre daha sürdüreceksiniz.

Para Durumu: Planladığınız standardı yakalayamıyorsunuz. Ama umutlu olmanız için çok nedeniniz var. Birikiminiz, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda.

Dikkat: Paranoya halinde sürdürdüğünüz ilişkileri askıya almanız gerekmiyor, içinizi rahat tutmanız yeterli olacak. Bir çıkar ilişkisi içinde kullanılacağınız endişeniz biraz kuruntu gibi görünüyor.

Aslan burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken; duygusal ilişkilerinizi yeniden irdeleme şansına sahip olacaksınız. Olaylara derin bir şekilde yorum getirmek istiyor ve partnerinizden destek bekliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda araştırmadan, hiç kimsenin fikrine teslim olmak istemiyor ve kişisel güvenliğinizi ön planda tutuyorsunuz.


Aslan Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

No comments: